TRANSPORT GRATUIT LA COMENzi mai mari de 200 RON

Garanție

Declarație de conformitate – garanție

 

SC Scandinavia SRL, cu sediul în Mediaș, str. I.C. Brătianu nr. 3, Parter, jud. Sibiu,  Număr ORC J32/496/2001, CUI RO 14142099, autorizația nr. 823 eliberată de către ANPC pentru efectuarea operațiunilor cu metale prețioase și pietre prețioase , telefon: 0744293592, asigură, garantează și declară pe propria răspundere, conform prevederilor art. 5 din hotărârea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului, că bijuteriile din argint produse și comercializate de societate, nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu normele UE.

Bijuteriile din argint produse de firma noastră sunt verificate și certificate, au o puritate de 925%o  și sunt marcate cu marca de garanție proprie înregistrată și autorizată de către ANPC – Direcția de Metale Prețioase, Pietre Prețioase și Proces Kimberley, respectiv SB14.

Pietrele naturale pot prezenta  mici diferențe și imperfecțiuni de culoare sau crăpături, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

Clienții tekabijoux.ro pot returna produsele cumpărate în termen de 14 zile de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Tekabijoux.ro garantează returnarea contravalorii comenzii în cel mult 14  zile de la data denunțării în scris a contractului și a returnării produsului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

 

1.Precauții și informații utile

 

Vă recomandăm să feriți bijuteriile de lovituri, să deschideți cu delicatețe brățările, cerceii, colierele, lanțurile etc.

Bijuteriile se vor da jos obligatoriu înainte de culcare, înainte de a face baie, de a spăla vase sau înaintea altor activități similare în care bijuteriile ar veni în contact cu apa, detergenții, produsele cosmetice și chimice, pentru a evita deteriorarea lor.

Materialele de natură organică: perle, coral, scoici, sidef, sunt sensibile la produsele cosmetice și petro-chimice. Bijuteriile cu pietre semiprețioase  nu se vor purta în timpul somnului, pentru a evita deteriorările.

Feriți bijuteriile de accesul copiilor mici!

Bijuteriile se vor da jos obligatoriu înainte de a lucra cu diverse substanțe chimice, pentru a nu-și schimba culoarea și pentru a nu se deteriora stratul de suprafață. Bijuteriile nu se vor purta în timpul unor activități fizice de contact sau care au ca rezultat transpirație abundentă, pentru a se evita zgârierea stratului de suprafață, dezlipirea părților sau îndepărtarea stratului de suprafață al bijuteriei.

Nu folosiți parfumuri sau spray fixativ în vecinătatea bijuteriilor!

Bijuteriile din argint vor fi păstrate în pungulițe de plastic, în locuri uscate departe de bucătărie, baie sau duș, pentru a evita contactul lor cu umezeala și căldura, pentru a preveni oxidarea lor.

Bijuteriile din pietre prețioase și semiprețioase vor fi păstrate în săculeți confecționați sau cutii căptușite din/cu  materiale moi: catifea, bumbac, mătase pentru a se evita zgârierea sau deteriorarea pietrelor.

Curățați bijuteriile confecționate exclusiv din argint  cu bicarbonat sau cu soluții speciale pentru curățarea argintului, pentru a le reda strălucirea.

Pentru îngrijirea bijuteriilor și păstrarea strălucirii acestora vă recomandăm să utilizați o cârpă moale, specială, pentru curățarea acestora.

 Bijuteriile cu perle sau pietre naturale NU vor fi curățate cu solvenți sau substanțe chimice destinate curățării argintului, pentru ca ar putea sa-și schimbe culoarea.

 

2.Această  garanție include doar faptul că bijuteria este din argint și este marcată, și nu-și schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzatoare,  pe o perioadă de 2 (doi) ani de la data achiziției.

Această  garanție nu include deteriorarea provocată bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor de la punctul 1 (precauții și informații utile), accidentelor, a neatenției, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

Orice reparație la produsele aflate în termenul de garanție se va efectua  gratuit sau se va înlocui în condițiile OG nr.21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări, mai degrabă decât utilizarea necorespunzătoare a bijuteriei de către cumpărător. în cazul înlocuirii, nu garantăm ca va fi livrat același model. Dacă nu este disponibil același model, se va livra un model similar având o valoare echivalentă. Garanția pentru bijuteria de înlocuire va fi valabilă pe o perioadă de doi ani de la data înlocuirii.

Conform O.G. 21/1992, garanția constă în remedierea gratuită a deficiențelor apărute la produse în cadrul termenului de garanție și care nu sunt imputabile consumatorului. Această remediere se va face într-un termen rezonabil de timp.

Conform aceleiași ordonanțe, vânzătorul este obligat, la cererea consumatorului să înlocuiasca produsul sau să restituie contravaloarea acestuia, numai în cazul în care timpul de neutilizare al produsului, din cauza deficiențelor apărute în cadrul termenului de garanție, depășește 10% din acest termen. Restituirea contravalorii sau înlocuirea produsului, se face numai după constatarea imposibilității folosirii acestuia și numai dacă această situație nu este imputabilă cumpărătorului.

Reparațiile de service pentru cazurile de deteriorare a bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor de la punctul 1 (precauții și informații utile), accidentelor, a neatenției, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatură cu defectele de material sau de manoperă vor fi facturate cumpărătorului.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicată și cu Legea

  1. 449/2003, precum și modificările ulterioare.

Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție prevăzute în acest Certificat de Garanție.

error: Conținutul acestui site este protejat.

Pin It on Pinterest

Share This